24 лютого Росія напала на Україну, напад супроводжувався авіаударами по декількох критичних містах нашої країни. Після того, багатотисячна армія рф почала наступ на українські міста.

Щоб зрозуміти, чи чекають путіна в Україні, досить подивитися, як українці ховають одного загиблого солдата. Відео показали в телеграм-каналі PerepichkaNews.

У кадрах, який знятий з автомобіля, який привіз загиблого, під пісню "Пливе кача" видно, що сотні людей вздовж дороги стоять навколішки та тримають свічку - українці. Вони так вшановують пам'ять загиблого захисника.

Відео триває 34 секунди, і весь цей час, скільки триває відео і їде автомобіль, вздовж дороги не кінчається свічкова дорога, дорога пошани та почесті для захисника, який поклав своє життя, щоб мирні люди могли прожити ще один день у мирі.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

На відео навмисне не показали, кого ховають, адже кожен український захисник, кожен воїн, хто став на захист своєї рідної землі, свого народу - вартий такої дороги...

На жаль, війна не буває без втрат, за останніми повідомленнями, за три тижні війни загинули понад 100 дітей. Мирних жителів, і звісно тих, хто боронить. Адже російські військові прийшли і показують своє дикунське лице, та не зупиняючись ні перед чим, у бажанні знищити українців.

Нам лишається схилити голову і коліно перед героями, які віддали життя за Україну, Вічна їм пам'ять і слава!

Нагадаємо, раніше за ініціативи Президента, кожного ранку о 9-тій - в Україні - хвилина мовчання за загиблими.

Як повідомляв портал "Знай.ua", командир взводу розвідбату морпіхів Антон Гевак героїчно загинув у бою за Маріуполь.

Також "Знай.ua" писав, що українець пожертвував собою заради майбутнього країни.