Українська акторка і телеведуча, дочка фанатки путіна і «русского мира» Сніжани Єгорової, Стася Ровінська не поділяє проросійських поглядів родички і яро виступає за Україну. Нещодавно вона опублікувала ще один доказ того, наскільки цинічними і жорстокими можуть бути російські загарбники.

У своєму Facebook Стася Ровінська повідомила, що з усіх сторін маріупольського драмтеатру, який напередодні розбомбили рашисти, було написано «Діти». Загарбники цілилися в будівлю, знаючи, що вона слугує прихистком для мирного населення.

«З обох боків Маріупольского драмтеатру було написано «ДЕТИ»!!! Немає слів!!! Ненавиджу», - пише Стася Ровінська.

У коментарях під публікацією підписники телеведучої зазначили, що ще з 2014-го року пам’ятають істину: не можна писати «Діти» ні на будівлях, ні на автомобілях. Це слово для окупантів наче мішень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що 16 березня російські окупанти з літака скинули бомбу просто на драматичний театр, який знаходиться у самому серці Маріуполя. У пресслужбі міської ради зазначають, що будівлю загарбники знищили цілеспрямовано. У драмтеатрі ховалися сотні жителів, серед яких мами з маленькими дітьми.

Бомба знищила центральну частину будівлі. Після чого уламками завалило вхід у бомбосховище.

«Неможливо підібрати слова, якими можна було б описати рівень жорстокості та цинізму, з яким російські окупанти знищують мирне населення українського міста біля моря. У прицілі ворога залишаються жінки, діти, люди похилого віку. Це абсолютно беззбройні мирні люди. Очевидно, що єдиною метою російської армії є геноцид українського народу», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що бомбосховище театру у Маріуполі, який знищують росіяни, витримало удар.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", одіозна фанатка путіна Сніжана Єгорова раптово прозріла і заблагала про прощення.