Російські окупанти вже 22-й день бомблять мирне населення України і навіть не щадять споруди, які мають культурну та історичну цінність. Так, Харківська єпархія Української Православної Церкви повідомила, що в результаті обстрілів в районі Холодної гори був пошкоджений храм Смоленської ікони Божої Матері.

У ніч з 16 на 17 березня російські окупанти почали обстрілювати район Холодної гори. В результаті атаки був пошкоджений храм Смоленської ікони Божої Матері на вулиці Семінарській. Відзначається, що ніхто серед парафіян, на щастя, не травмувався, проте були вибиті вікна і двері, зруйнований дах, а також пошкоджена Церковна техніка.

Храм Смоленської ікони Божої Матері. Фото: facebook
Храм Смоленської ікони Божої Матері. Фото: facebook

"У ніч з 16 на 17 березня в результаті обстрілу на Холодній горі Харкова храм Смоленської ікони Божої Матері Харківської єпархії Української Православної Церкви по вулиці Семінарській. Дах зламаний, вибиті вікна та двері. Церковна техніка пошкоджена. Постраждалих і загиблих парафіян немає", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.