На вулицях Маріуполя продовжуються жорстокі бої, захисники нищать ворога.

Бійці полку Азов за добу знищили 4 танки та 2 БТРа, ще 1 БТР росіян підбитий. Знищено майже рота піхотинці російської армії. Про це повідомляє пресслужба Азова.

Російський танк. Фото: Youtube
Російський танк. Фото: Youtube

"Бої за український Маріуполь тривають, в тому числі на вулицях міста. Захисники Маріуполя стійко борються з окупантами, які продовжують атакувати місто авіацією і артилерією, даючи гідну відсіч. Знищено біля роти ворожої піхоти", - йдеться у повідомлені.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також бійці уточнили, що вулицями міста краще не пересуватися - йдуть жорсткі вуличні бої. Окупанти продовжують атакувати місто авіацією і артилерією, але захисники міста роблять все можливе і навіть неможливе, щоб відтіснити ворога.

Також повідомляється, що дістати людей, які залишилися живими у заваленому бомбосховищі Драмтеатру до кінця не вдається. Азов повідомляє, що співробітники СБУ спробували дістати громадян з-під завалів зруйнованого окупантами Маріупольського драматичного театру, але потрапили під ворожий обстріл.

"Мало того, що росіяни скинули дві надпотужні бомби на приміщення, в якому ховалися цивільні, вони ще й не дозволяють надавати допомогу людям, які опинилися під завалами", - підкреслюють у повідомленні.

Нагадаємо, раніше зрушення в бік завершення військового конфлікту, що означає для українців День весняного рівнодення.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російських туристів змусили платити величезні штрафи в Єгипті, але грошей взяти ніде.

Також "Знай.ua" писав, що у путіна затримали заступника директора Росгвардії, шукають винних