Росіяни, які поїхали до Єгипту відпочивати на дешеві зимово-весняні курорти, не в змозі повернутися додому, через скасовані рейси.

У пабліку TokTok українці показали відео, на якому російським курортникам у Єгипті розповідають про штраф, який буде накладено на них після 15-денного протермінування кінцевого терміну перебування у Єгипті.

Також зазначається, що крім штрафу, туристам слід пройти ПЦР-тест, який також недешево коштує у цій прекрасній туристичній країні.

"Тисячі росіян не можуть вилетітиі з Єгипту через скасовані рейси. Тепер вони мають сплатити штраф $102, а також пройти ПЦР-тест за $40, а банківські картки ні у кого не працюють".

Туристи в Єгипті. Фото: TikTok
Туристи в Єгипті. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Натовп розлючених росіян накидаються на єгипетського адміністратора. Вони показують повідомлення від туроператора, що нібито жодних штрафів платити не прийдеться. Однак адміністратор надто не переймається він просто доносить інформацію до крикливих людей. Деякі з сумом повідомляють, що в них нема грошей.

В коментарях українці написали те, що зазвичай писали росіяни під повідомленнями про війну.

"Та це фейк, по тєлєку сказали, що у вас все добре", "Це постанова, не вірте", "Росіяни, у чужій країні намагаються знову свої правила нав'язати.... все як завжди", "Дивіться, які зухвалі коли не в росії і на горизонті не маячить представник омона", "Нема чим платити, значить у тюрму, в чому проблема", "А по телевізору кажуть, що у вас все добре, жодних фінансових проблем", - прокоментували відео.

Скриншот коментарів.
Скріншот коментарів.

@kino____mania

♬ оригинальный звук - КиноМания

Нагадаємо, раніше лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк розповів про неприємні наслідки поїздки до Риму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", заступник мера Орлов розповів, що залишилося від українського Маріуполя.

Також "Знай.ua" писав, що німецький дизайнер Жан Грицфельдт у Берліні презентував колекцію, присвячену війні в Україні.