У Росії зробили кілька нових заяв стосовно війни проти України. Так, прессекретар Путіна Дмитро Пєсков зокрема заявив, що Росія продовжить війну незважаючи на рішення Міжнародного Суду ООН. Про це інформує telegram-канал Klymenko Time.

Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін не планує їхати в зону "операції" в Україні і зустрічатися з пораненими військовими в госпіталях. Також прессекретар зазначив, що на даний момент триває робота над підписанням договору. Він додав, що як тільки з'явиться прогрес, повідомить про це додатково.

Пєсков, Youtube
Пєсков, Youtube

Зокрема Пєсков прокоментував недавню публікацію Financial Times про план домовленостей між Києвом і Москвою. За його словами в публікації є правильні елементи, проте в цілому вона невірна. Не забув згадати Пєсков і про рішення Міжнародного Суду ООН про те, що Росія зобов'язана припинити війну і вивести війська. Він заявив, що кремль не зможе взяти до уваги це рішення, тим самим підтвердив, що рф не планує припиняти кровопролитну війну.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай писав, Зеленський показав світу російську агресію у всій красі:"ось така близькість, ось така дружба".

Також ми писали, українці можуть повідомити про військові злочини російських окупантів за допомогою смартфона: покрокова інструкція. Українцям розповіли, як повідомити про злочин російських окупантів.

Нагадаємо, у Харкові священики відспівують загиблих під час обстрілів житлових районів. Загиблі лежать колоною в чорних мішках прямо на вулиці.