Знаменитий американський актор Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян і особисто Путіна з приводу війни в Україні. Він пояснив, що Росія почала повномасштабну війну і закликав Путіна зупинити це. Своє звернення він опублікував на сторінці в соцмережі instagram.

Арнольд Шварценеггер звернувся до російського народу і заявив, що в Україні відбувається повномасштабна війна, яку почав кремль.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

"Я знаю, що ваш уряд говорить вам, що це війна денацифікації України. Денацифікації України? Це неправда! Україна - це країна з президентом єврейського походження, у батька якого всіх трьох братів вбили нацисти. Україна не починала цю війну. Її не починали націоналісти чи нацисти. Можновладці в Кремлі почали її", - заявив він.

Також актор закликав російський народ і армію усвідомити, що вони знаходяться в дезінформаційному "коконі". Крім того, він звернувся особисто до Путіна і закликав закінчити війну, яку він розв'язав.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ і російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це — пропаганда і дезінформація. А президенту Путіну я скажу: ви почали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну", - сказав Арнольд Шварценеггер.

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.