Радник голови офісу президента Михайло Подоляк розповів про тактику, яку застосовують війська Російської Федерації на окупованих територіях України.

Про це він написав на власній сторінці в соціальній мережі Твіттер.

За його словами, ворог спеціально затягує ведення боїв на багатьох фронтах, створює локальні «котли», в яких опиняється в заручниках цивільне населення.

Крім того, противник навмисно тягне з прийняттям рішень по організації гуманітарних коридорів.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"В'яжучі позиційні бої на лініях фронтів. Локальні котли для мирних громадян. Прицільні удари по об'єктах для укриття цивільних. Затягування рішень по гуманітарних коридорах. Активні спроби дестабілізувати громадську думку у нас, спровокувати внутрішні конфлікти", - написав Подоляк.

Михайло Подоляк, фото: Facebook
Михайло Подоляк, фото: Facebook

Нагадаємо, раніше в Офісі Президента вже говорять про припинення вогню - в Україні мир настане вже скоро. Після переговорів з представниками рф, член української делегації заявив, що днями буде домовлено про припинення вогню.

Як повідомляв портал " Знай.ua", У МЗС України зізналися, що повернуть рідний Крим через всі злочини Росії. У МЗС України пообіцяли повернути Крим і притягнути РФ до відповідальності за всі скоєні в Україні злочини.

Також " Знай.ua " писав, що російські окупанти масово скаржаться рідним, про те як їм погано в Україні . Моральний настрій у російських окупантів з кожним днем все гірше і гірше, вони вже й не проти повернутися до себе на батьківщину.