Українці абсолютно не бояться кадирівців, і це може похитнути їхнє становище в російському суспільстві.

Про це заявив блогер і політтехнолог Володимир Петров у програмі «Розрив» на Youtube-каналі ISLND TV.

«Що стосується кадирівців в Україні. Росіяни в шоці. Вони звикли, що кадирівці лякають росіян, що перед ними всі вибачаються», - зазначає блогер.

Петров додає, що кадирівці теж не розумію реакції на них в Україні. Адже їх належить боятися і тікати геть. Натомість наші громадяни починають з ними спілкуватися. Більше того, українці примудряються погрожувати кадирівцям.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

«До кадирівців не звертався хіба що ледачий. У нас кожен перший записує звернення і каже: "я приїду", "де ти?", "ми тебе знайдемо". А це ж вони зазвичай роблять», - пояснює Володимир Петров.

Він також додав, що така безстрашність українців сіє сумніви в головах самих росіян. І ті перестають боятися.

«Їх (кадирівців - прим. ред.) знищують, вони їдуть додому в чорних мішках. У нас кожен перший говорить:"Ми тебе знайдемо". Арестович каже, якщо Кадиров тут, то ЗСУ його знищать. У нас ніхто їх не боїться - і це для них найстрашніше, тому що зараз росіяни подивляться і такі: "А чого ми їх боялися?"» - впевнений політтехнолог.

Володимир Петров перерахував всі "досягнення" кадирівців за 19 днів війни в Україні. Вони не взяли жодного міста і жодного командира. Не допомогла навіть винагорода в 500 тисяч доларів, яку анонсував їх ватажок. А днями перед Гостомелем ЗСУ знищили розвідувальний загін кадирівців.

«Я відстежував Russia Today... Я вам хочу сказати, що все, чим займаються кадирівці, - роздають гуманітарний вантаж... ну, нібито...» - стверджує Володимир Петров.

Нагадаємо, що Сенат США визнав главу кремля військовим злочинцем.

Читайте також, що росіяни знову вирішили знайти Бандеру, щоб його прибрати.