Незважаючи на важку ситуацію в українській столиці, мер міста Віталій Кличко та його молодший брат, чемпіон з боксу Володимир Кличко залишаються в Києві і допомагають місцевим.

Фото, яке підтверджує це, опублікували на сторінці української футбольної збірної в Instagram.

На знімку брати Клички йдуть на фоні розбомбленого Киева. Міський голова столиці одягнений у темні штани, сіру куртку, шапку та бронежилет. Володимир Кличко крокує попереду старшого брата у джинсах, чорній кофті та куртці болотного кольору.

«Володимир та Віталій Кличко залишаються в Києві. Та допомагають місцевим мешканцям. При цьому що місто кожен день піддається атаці ворога. Повага!». – йдеться в публікації (орфографія та пунктуація збережені – прим. ред.).

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Зазначимо, що обидва іменитих спортсмени й самі частенько нагадують, що досі в Україні. У своїх соцмережах вони публікують світлини, зроблені в багатостраждальному Києві. Зокрема, днями Володимир Кличко виклав селфі у бронежилеті. Боксер стоїть на фоні українських бійців і посміхається.

До публікації Кличко-молодший додав кілька гештегів із закликами миру для України: #FreeUkraine, #WeAreAllUkrainians, #StandWithUkraine, #StopWar и др. та ін.

Нагадаємо, що Володимир Кличко об'єднався з художником, створивши 4 NFT.

Читайте також, що Чернігівські піротехніки показали, хто виїжджає з ними на найнебезпечніші завдання.