Сьогодні, 16 березня, глядачі телеканалу «Україна 24» якийсь час спостерігали, як внизу екрану транслювалася новинарна стрічка з фейковою заявою президента Володимира Зеленського.

У цій заяві очільник держави нібито звертався до співгромадян із закликом скласти зброю.

Зрозуміло, що заява виявилася фейком. Припускають, що ефір телеканалу просто зламали зловмисники.

Президент Зеленський вже звернувся з цього приводу до громадян України зі спростуванням оприлюдненої інформації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Доброго дня! Щодо останньої дитячої провокації, що я нібито закликаю скласти зброю - я можу закликати скласти зброю лише військових російської федерації. І повертатися додому. А ми вже вдома і захищаємо свою землю, своїх дітей, свої сім’ї. Так що ніякої зброї ми складати не збираємося. Ми вдома і захищаємо Україну», - повідомив він у своєму черговому відеозверненні.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім повідомив про численні поразки російських загарбників: "Женемо їх, відбираємо техніку".

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами.