Радник керівника офісу Президента Олексій Арестович розповів про ситуацію стосовно російського вторгнення станом на ранок 16 березня.

Олексій Арестович полюбився багатьом українцям за ці тижні війни, адже завжди заспокоював громадян своїми новинами та прогнозами. Так, він поділився подробицями протистояння ЗСУ російським окупантам станом на ранок 16 березня.

Олексій Арестович. Фото: скрін youtube
Олексій Арестович. Фото: скрін youtube

За словами Олексія Арестовича українські захисники провели невеликі контрнаступи. Завдяки роботі ВПС України окупанти втратили ще 3 літаки і 1 вертоліт. Також наші захисники збили кілька крилатих ракет.

Російські загарбники у відповідь на дії ЗСУ атакували об'єкти на території України, зокрема постраждали цивільні об'єкти. Арестович підкреслив, що 2/3 російських ракет потрапляють в цивільні об'єкти, фактично Росія воює з простими мирними українцями.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Відзначається, що у Росії немає ніяких просувань в усіх напрямках і навіть не передбачаються.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією: "Щоб долари не оплачували нашу кров".

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео.