Відома українська виконавиця Наталія Могилевська показала, як відволікає людей від тривожних думок у цей непростий для всіх українців час. Ролик зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Вже три тижні в Україні триває війна, яку розпочала Росія. Через постійні бомбардування і ракетні атаки люди змушені ховатися по підвалах і бомбосховищах. Деякі громадяни вже не один тиждень живуть в метро або інших притулках.

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Так, в цей непростий час співачка Наталія Могилевська підтримує українців як може. Вона показала відео, на якому співає в метро Києва з українцями, відволікаючи їх від поганих думок.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Сьогодні з 20.00 до 07.00 17 березня в столиці починається комендантська година. Запасайтеся їжею, водою, теплим одягом. Я вас дуже прошу, обійміть один одного і співайте", - сказала співачка.

Раніше Знай писав, "терміново потрібна допомога!": Віктор Павлік заявив, що легендарний український композитор Ігор Поклад пропав зі зв'язку. Ігор Поклад і його дружина в поганому стані не можуть вийти на зв'язок.

Також ми писали, дівчина, яка постраждала під час бомбардування пологового будинку в Маріуполі, стала мамою: залишається в рідному місті під обстрілами. У місті немає опалення і його продовжують бомбардувати.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.