У соціальній мережі з'явилася інформація про те, що путін нібито просив військової допомоги у КНДР. Стало відомо, що вищий керівник КНДР Кім Чен Ин відреагував на терористичні дії глави росії.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити про те, що дії путіна в Україні викликали тривогу у всьому світі. Вже всі знають, що він влаштував справжній геноцид на території України.

Навіть сам вищий керівник КНДР Кім Чен Ин не став мовчати і прокоментував дії президента рф, назвавши путіна «занадто божевільним».

"Тут пишуть, що керманич КНДР Кім Чен Ин назвав Путіна «занадто божевільним» через війну з Україною ми в розгубленості»,- підписаний пост в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Потрібно нагадати про те, що сам Кім Чен Ин володіє не дуже хорошою репутацією, проте з путіном ніхто не зрівняється.

Після того як росія напала на Україну, рф потрапила під жорсткі санкції, яких ніхто ніколи не бачив.

Крім цього, російський окупант ніяк не очікував такої потужної відсічі від ЗСУ. Саме через це путін остаточно втратив голову і вирішив бомбити практично всю Україну, вбиваючи невинних жінок, дітей і пенсіонерів.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський закликав світ не торгувати з Росією.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Джо Байден підписав документ про велику фінансову допомогу Україні.

Також портал "Zhaj" писав, що у мережі показали, як окупанти скидають бомби вл час евакуації мирних жителів.