Російські окупанти ведуть війну проти мирного населення України і з кожним днем доказів жорстоких злочинів стає все більше. Так, "Суспільне Харків" в telegram ділиться відео, на якому видно, що російські літаки скидають бомби на людей в момент їх евакуації зі зруйнованої будівлі.
В Україні вже 20-й день триває війна, яку розпочала Росія. Російські війська підло наносять удари не тільки по військовій інфраструктурі, як кажуть в Міноборони рф, але і по мирному населенню. Деякі населені пункти і міста виглядають як суцільні руїни.

Момент бомбардування. Фото: скрін youtube
Момент бомбардування. Фото: скрін youtube

З кожним днем росіяни пробивають все нове і нове дно. Так, з'явилося відео, на якому російський літак скидає бомби в районі станції метро "Армійська" в Харкові. У цей момент зі зруйнованого будинку евакуювали людей.
"Він, подивися, летить! В укриття всім!",- кричить один з очевидців на відео.

Відзначається, що з російського літака було скинуто щонайменше два снаряди.

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності"

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще