У Харкові протоієрей Євгеній Легач відспівав місцевих жителів, які загинули під час обстрілу житлових районів міста. Богослужіння провели просто у Центральному міському морзі.

Про це повідомляється в пресслужбі Харківської єпархії УПЦ.

«З благословення митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія, настоятель храму Преображення Господнього селища Льодне Харківської єпархії Української Православної Церкви протоієрей Євгеній Легач у Центральному міському морзі міста Харкова звершив відспівування загиблих внаслідок обстрілу житлових районів міста», - йдеться в повідомленні.

Священник відспівує загиблих під час обстрілу в Харкові. eparchia.kharkov.ua

На фото з місця видно, що заупокійне богослужіння проводилося одночасно для всіх загиблих під час обстрілу. Померлі харків’яни колонами лежать у чорних мішках з бирками просто на вулиці під вантажівкою. А священнослужитель з кадилом проходить повз покійних. Поруч з ним стоять військові.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Священник відспівує загиблих під час обстрілу в Харкові. eparchia.kharkov.ua

Священник відспівує загиблих під час обстрілу в Харкові. eparchia.kharkov.ua

Нагадаємо, що глава ПЦУ Епіфаній висловився про вбивство російських окупантів.

Читайте також, що Україна оплакує мужнього капелана з Волновахи.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", митрополит Епіфаній підказав українцям, як перемогти ворога з Божим словом.