Триває двадцята доба з початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України. Наші бійці відважно зупиняють наступ ворога, який несе важкі втрати серед особового складу та військової техніки. Незважаючи на це, окупанти продовжують ігнорувати норми Міжнародного гуманітарного права

Як повідомляється в Facebook Генштабу ЗСУ, загарбники бомблять об’єкти критичної інфраструктури, мирне населення, житлові квартали, школи та дитячі садки. Зафіксовані також випадки мародерства, пограбування цивільних та тримання їх в заручниках.

«Збройні Сили України виконують поставлені завдання щодо відсічі збройної агресії проти України. Розгорнуті частини резерву на визначених напрямках перегруповані та перейшли у контрнаступ», - йдеться в повідомленні.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

Станом на 18:00 15 березня тривають бої на околицях Маріуполя (Донецька область). Бійці полку «Азов» змогли розбити один з підрозділів 22-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В Луганській області українські воїни завдали удару по техніці ворога. Знищили п’ять РСЗВ БМ-21 «Град» разом з боєприпасами, три російських танки Т-72 та одну БМП-3. Понад 15 рашистів загинуло. Зазначається, що дані про втрати окупантів ще уточнюються.

Знищена російська техніка. Генштаб ЗСУ

Також в Генштабі повідомляють про заходи з прикриття державного кордону та морського узбережжя. На окремих напрямках проводиться стабілізаційна операція.

Нагадаємо, що розвідка оприлюднила імена російських окупантів із зенітно-ракетного полку.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", "Азов" ліквідував ще одну колону російських окупантів.