Стало відомо про те, що "Азов" знищив генерала-майора окупантів, а також величезну кількість техніки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналу "Азов".

Був знищений російський генерал-майор, який прийшов в Україну воювати разом з величезною кількістю ворожої техніки. Всі вони були знищені Збройними силами України.

Азов, фото: вільне джерело
Азов, фото: вільне джерело

"Азов знищив генерал-майора окупаційних військ! Хто з мечем до нас прийде, від меча і загине!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім генерала також ліквідували солдатів 22-ї бригади ГРУ Російської Федерації.

Азов, фото: вільне джерело
Азов, фото: вільне джерело

Все це сталося в Маріуполі, де на сьогоднішній день одна з найскладніших ситуацій в країні. Окупанти намагаються взяти місто силою, проте ні ЗСУ, ні мирні жителі не дають цього зробити.

"Бої за український Маріуполь тривають, незважаючи на те що місто знаходиться в облозі. Захисники міста продовжують битву за кожного городянина, незважаючи на те що ворог намагається захопити місто. Бійці стійко і самовіддано борються з російською Ордою, яка постійно атакує Маріуполь авіацією і артилерією", – йдеться в повідомленні.

Азов, фото: вільне джерело
Азов, фото: вільне джерело

Близько 400 тисяч людей опинилися заблоковані в місті, адже окупанти не щадять нікого, і вбивають як жінок, так і дітей.

В Азові створено перший підрозділ з іноземних добровольців 
В Азові створено перший підрозділ з іноземних добровольців 

Ворог вже деморалізований і виснажений, і як довго вони ще протримаються - ніхто не знає, але, головне вірити, що ЗСУ дають сильну відсіч ворогам, і правда на нашому боці.

Нагадаємо, що Ілон Маск став татом у восьмий раз і дав дочці химерне ім'я

Раніше повідомлялося, що россійські окупанти зруйнували ще один "військовий" об'єкт на Луганщині: інтернат для слабозорих дітей зрівняли з землею

Також, Руслана відкрила українцям очі на те, що діється в Маріуполі-правда лякає