В Україні знову перехопили чергову розмову окупантів. Розповідають, що хочуть втекти, але їх розстрілюють свої ж.

Українські спецслужби перехопили чергову розмову російських окупантів. Один з них розповідав другу про те, як проходить війна в Україні.

За його словами, було вже багато солдатів, які хотіли втекти від війни, але, при цьому їх розстріляли свої ж люди. Вже ніхто не сумнівається в цинічності росіян.

"Хочу назад, всі хочуть. Булдачієв втік і через це його вбили. Равшан теж звалив, через це і його вбили. Коли колона йшла, Камази, топляки (машини з паливом) поїхали. З ними звалили і ті, хто хотів додому. І їх розстріляли", - сказав окупант.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окупанти. Фото: скрін youtube
Окупанти. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що серед полонених російських військових як мінімум 300 строковиків. Тих самих хлопців, яких кинула сюди влада помирати. Більшість з них стверджує, що не розуміли куди йшли, і їм говорили, що все це вчення.

Сам же Володимир Путін у своїх зверненнях зазначає, що строковиків в Україні немає, і все це брехня. Як бачимо, на ділі все зовсім інакше.

З початку війни Росії проти України загинуло вже понад 13500 окупантів, і їх число з кожним днем зростає.

Обстріл мирного населення окупантами. Фото: facebook
Обстріл мирного населення окупантами. Фото: facebook

Ворог деморалізований, і скільки вони ще протягнуть-невідомо. Також, еліта російської влади налякана, що все пішло не так, як вони планували. Олексій Арестович дав крайній термін підписання мирних угод на початок травня, так як Кремлю вже не буде чим воювати. Можливо, це трапиться набагато раніше.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що ЗСУ переходять у контрнаступ: Головнокомандувач зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам

Раніше повідомлялося, що не залишать Україну саму: Джо Байден обіцяє ще більше допомагати у війні з Росією

Також, в відділення "Укрпошти" на Донеччині прилетів Російський снаряд, в компанії пообіцяли помститися