Радник керівника офісу президента України Олексій Арестович провів черговий брифінг, на якому розповів про боротьбу ЗСУ з російськими окупантами. Ворог зараз буде зміщувати зусилля на ракетні удари.

Про це Олексій Арестович розповів під час чергового брифінгу, де підбивав підсумки станом на день вівторка, 15 березня. Радник керівника ОПУ зазначив, що наші військові вміло збивають велику кількість ракет окупантів.

"Звичайно, якщо нам допоможуть з новітньою зброєю і технікою, ворогові стане ще гірше. Але треба розуміти, що він зараз буде зміщувати свої основні зусилля в напрямок ракетних ударів балістичними ракетами "Іскандер" або крилатими ракетами з російських літаків. Ми повинні бути готові до цього. Збройні сили на чеку. Ми вміло збиваємо достатню частину цих крилатих ракет. Ну а решта є війна " - йдеться в повідомленні.

Також, Олексій Арестович зазначив, що на 20-ту добу війни закликати до психологічної стійкості вже марно, так як вона вже є практично у всього народу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Олексій Арестович, фото: Офіс президента
Олексій Арестович, фото: Офіс президента

З обігу видно, що є новини як хороші, так і погані. Однак, переживати точно не варто, адже ЗСУ готуються до будь-якого сценарію, навіть до гіршого, і правда точно за нами, а значить і перемога.

За 20 днів війни було ліквідовано вже понад 13500 російських солдатів. Олексій Арестович раніше зазначав, що найімовірніше, крайні терміни укладення миру-початок травня.

Нагадаємо, що ЗСУ переходять у контрнаступ: Головнокомандувач зробив нову заяву, обіцяє помститися окупантам

Раніше повідомлялося, що СБУ затримали зрадника України: допомагав здійснювати анонімні дзвінки російським окупантам

Також, шанси України на Євробаченні - 2022 сильно зросли, букмекери зробили вибір: хто складе конкуренцію Kalush Orchestra