Під час чергового артилерійського обстрілу російських окупантів під Києвом загинули два журналісти, ще один отримав серйозні поранення.

Про це у своєму телеграм-каналі написав радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

«Оператор телеканалу FOX NEWS П'єр Закревський і українська журналістка Олександра Куршинова стали ще одними безневинними жертвами агресії Путіна», - йдеться в повідомленні.

Антон Геращенко зазначає, що П'єр Закревський - громадянин Ірландії. І він, і українка Олександра Куршинова трагічно загинули в північно-східній частині с. Горенка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

В результаті цього ж артобстрілу постраждав також журналіст Fox News Бенджамін Холл. Він був серйозно поранений. Лікарям навіть довелося ампутувати медійнику частину гомілки.

В Fox News підтвердили кончину П'єра Закревського. У виданні уточнюють, що оператор загинув після того, як в його автомобіль був уражений вогнем. Це сталося в понеділок, 14 березня.

«П'єр був фотографом зони бойових дій, який висвітлював для Fох News майже всі міжнародні історії від Іраку до Афганістану і Сирії за час свого довгого перебування у нас», — говорить директор Fox News Media Сюзанна Скотт.

Нагадаємо, що російські пропагандисти починають залишати РФ і звільнятися з телеканалів.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що українець пожертвував собою заради майбутнього країни.