Компанія "Укрпошта" продовжує працювати навіть в умовах війни, щоб доставляти посилки, а також пенсії українцям. Так, на офіційній сторінці компанії в facebook опублікували карту, на якій показали де і як працюють відділення.

В "Укрпошті" заявили, що відновили доставку в Харківській, Запорізькій, а також майже всій Донецькій області. У компанії підкреслили, що українці можуть користуватися всіма тими послугами, які були доступні і в довоєнний час.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Харківська, Запорізька, майже вся Донецька-Це області, в яких ми відновили доставку повністю. Можна відправляти і переадресовувати відправки по Україні. Можна платити комуналку або забирати пенсію. Можна відправляти міжнародні посилки. Можна все, що було доступно в мирний час", - йдеться в повідомленні.

Карта. Фото: Укрпошта
Карта. Фото: Укрпошта

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У компанії опублікували карту, на якій можна побачити, де і як працюють відділення "Укрпошти". Відзначається, що в деяких регіонах відправлення не приймаються, але це не надовго.

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності"