В Україні йде вже 20-й день війни, яку розпочала Росія. Російські окупанти не були готові до небувалого опору з боку ЗСУ та українського народу, тому придумують різного роду фейки, а також обстрілюють мирних жителів. Так, telegram-канал "Україна в шоці" показав свіжий фейк від загарбників, який може тільки розсмішити здорову людину.

Російські окупанти зрозуміли, що ЗСУ краще підготовлені, екіпіровані і мотивовані захищати свою землю, тому намагаються уникати зіткнень з нашими захисниками і все частіше бомблять і обстрілюють мирне населення з метою залякати. Також загарбники придумують і запускають різного роду фейки, від яких здорова мисляча людина тільки посміється.

Ноутбук. Фото: telegram
Ноутбук. Фото: telegram

Так, в мережі з'явилася Нова "творчість" росіян. Вони опублікували фото з нібито ноутбуком "укронацистів" з планами ударів по "днр". Все б нічого, але тільки окупанти вже в першому слові допустили помилку, яка видає, хто насправді складав плани щодо нападу. Замість літери "є" загарбники написали російську "э".

Помилка. Фото: скрін
Помилка. Фото: скрін

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай писав, понад 13500 російських окупантів за 20 днів війни: у Генштабі відзвітували про втрати Росії у війні проти України.

Також ми писали, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності"