Історія з російською телеведучою, яка вийшла в ефір з плакатом проти війни, може виявитися постановкою. Мета цієї вистави – переконати Захід, що є і «хороші росіяни», які безневинно страждають від санкцій.

Аргументи на користь цієї версії наводить популяризатор українознавства, філолог, автор каналу «Твоя Підпільна Гуманітарка» Остап Українець.

«Українське суспільство 13.03: Так, нахір нам не здалась Латиніна! Хороших росіян не буває, поки вони в Україні! Українське суспільство 14.03: Яка ж хоробра ця жінка, котра з 24 числа підтримувала вторгнення, а тепер раптом більше не підтримувала і заявила про це в прямому етері на каналі, де немає прямих етерів! Нарешті, хороші росіяни!», - іронічно зазначив Остап.

Він додав, що саме схильність до «олюднення» ворога може згубити українців. Люди надто звикли бачити хороше в інших, навіть у противниках.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

«Гуманізм - наша ахіллесова п'ята у війні, де суперник свідомо поводиться як нелюд, а тоді нагадує, що в нього 140 мільйонів заручників (хоч більшість із них добровільні).

П.С. Вибачте, якщо це погано прочиталось між рядків, додам ще прямо: ця історія - постановка. Від постів на підтримку війни в "героїні" до того простого факту, що прямі етери НЕ ЙДУТЬ У ПРЯМОМУ ЕТЕРІ саме на такі випадки. Для того, щоб це з'явилось, цьому мали дозволити з'явитись. Живіть із цим», - резюмував Українець.

«Та безперечно, інсценована, ну як можна вірити в інше. Люди просто надто звикли до того, як воно робиться в нас, і щиро вважають, що воно так само робиться всюди», «І звернулася до пересічних росіян англійською. Зовсім-зовсім приклеєні вуса не видно, аж ні разу», - підтримують цю думку коментатори.

Нагадаємо, що в Росії військові все частіше пишуть рапорти про відмову їхати на війну в Україну.

Раніше портал "Zhaj" повідомляв, що Ілон Маск зважився на серйозну "зарубу" заради України.

Крім того, головний пропагандистський канал не приховав правду про війну в Україні: копи тут як тут.