Росія почала повномасштабну війну проти України. Вже 20-й день російські окупанти ведуть "війну" з мирними жителями, руйнуючи будинки, лікарні, школи і магазини. У зв'язку з цим багато країн ввели жорсткі санкції проти РФ і людей наближених до путіна. Так, Reuters повідомляє, що в Іспанії заарештували яхту російського олігарха вартістю 140 млн доларів.

Влада Іспанії заарештувала яхту російського олігарха, глави Ростеха Сергія Чемезова, який вважається наближеним до путіна. За попередніми оцінками "іграшка" олігарха коштує близько 140 мільйонів доларів.

Яхта російського олігарха
Яхта російського олігарха

"Сьогодні ми затримали яхту, що належить одному з головних олігархів. Ми говоримо про яхту, вартість якої, за нашими оцінками, становить 140 мільйонів доларів", - цитує агентство слова прем'єр-міністра Іспанії Педро Санчеса.

Сергій Чемезов. Фото: скрін youtube
Сергій Чемезов. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Судно ходить під прапором Сент-Вінсента і гренадіна. Згідно з даними Pandora Papers, судно зареєстровано на падчерці Чемезова Анастасію Ігнатову через компанію з Британських Віргінських островів. Відзначається, що яхта буде перебувати під арештом, поки іспанська влада підтверджує її право власності і чи є вони в будь-якому списку санкцій.

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності"