Активіст Артем Важенков, якого нещодавно в Росії "зарахували" в іноземні агенти, розповів, як тікають айтішники і студенти з Росії.

У своєму пості в Facebook Важенков пише, що повернувся до Грузії з Вірменії, через те, що в Єревані немає вільних номерів у готелях.

"У Єревані майже не залишилося вільних готелів. Ціни злетіли до небес. Поговорив з власником одного недорогого готелю. Каже: "букінг не встигає обробляти бронювання. Може видати підтвердження відразу трьом на один і той же номер". Біжать люди з Росії та Білорусі. Біжать навіть без закордонного паспорта. Вірменія одна з небагатьох країн, куди росіянам можна в'їхати за внутрішнім паспортом", - повідомив активіст.

Серед тих, хто втік - IT-фахівці, студенти, власники невеликих і середніх підприємств, різних напрямків роботи.

Артем повідомив, що люди проклинають владу, і шкодують — те, що створювали враз завалилося.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Але і це не найстрашніше, відроджувати порушене можна при бажанні і наявності мізків. Впала надія на те, що щось можна відновити. На місце надії прийшло розуміння що в Росії вбиті хоч якісь перспективи, вбито майбутнє. Величезний океан безперспективності, безпросвітного животіння", - заявив Важенков.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

У коментарях здивувалися, чому тікають з Росії, коли вбивають в Україні.

Нагадаємо, раніше Вікторія Булітко показала, який прийом чекає на росіян в Казахстані

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Дизель Шоу" нагадав про Марію Поплавську, у якої сьогодні міг бути день народження.

Також "Знай.ua" писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала безстрашність киян в одному відео.