Стало відомо про те, що Збройні Сили України пішли в контрнаступ. Вони підкинули окупантів недалеко від міста Ізюм.

Про це повідомив у понеділок, 14 березня радник міністра МВС Вадим Денисенко. Збройні Сили України пішли в контрнаступ поруч з містом Ізюм, що в Харківській області. Ситуація на підступах до міста залишається вкрай складною.

Бої йдуть за різними напрямками, а поблизу Києва чутно ще роботу артилерії.

"Під Ізюмом також вдалося здійснити невеликий контрнаступ, і трохи відкинути росіян. Адже Ізюм один з ключових напрямків російської армії, тому що це дорога на схід на Донбас", — додав Денисенко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Стан, положення і характер дій оборони без істотних змін. Збройними Силами України завдано нищівних ударів по тиловій інфраструктурі (польовим базам і складам) з метою порушення системи логістичного забезпечення ворога на тимчасово зайнятих окупантами територіях України. За попередню добу угрупованням Повітряних Сил Збройних Сил України були вражені чотири літаки, три вертольоти і безпілотні літальні апарати.

Всього ЗСУ було ліквідовано близько 13 тисяч окупантів, які зазіхнули на наші землі. Однак, видно, що ворог деморалізований, адже вони розраховували на прогулянку довжиною в 3 дні, але, ось уже практично місяць ЗСУ дає сильну відсіч.

Нагадаємо, що працювали з Ксенією Мішиною: актори серіалу "кріпосна" не підтримали Україну у війні з рф, список

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести Путіна

Також, як поводитися з вибухонебезпечними предметами під час війни-пам'ятка МВС