Російські загарбники, які на весь світ торочать про свою «особливу православну духовність», в ніч на 13 березня обстріляли ракетами знамениту Святогірську лавру, що на Донеччині. Про це розповіли у Службі безпеки України.

Обстріл здійснювався ракетно-бомбовою авіацією російських збройних сил. Найбільші пошкодження – у приміщеннях, в яких ховалися біженці. Дехто з людей отримав поранення.

Скрін, відео YouTube обстріл Лаври
Скрін, відео YouTube обстріл Лаври

У СБУ дивуються, під яким «соусом» російська пропаганда збирається подати своїй аудиторії цей нелюдський вчинок.

Скрін, відео YouTube обстріл Лаври
Скрін, відео YouTube обстріл Лаври

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Розкаже, що Лавра стала осередком нацизму, а священники – то переодягнені бойовики? Факт залишається фактом – країна, яка всюди розповідає про свій особливий православний шлях, скидає бомби і ракети на одну з головних християнських святинь України! До речі, хлопці-асвабадітєлі, а ви коли перед Богом на суді опинитесь, теж будете вигадувати, що на «учєніях» по Лаврі стріляли? Думайте вже зараз, що говорити Всевишньому, бо наші захисники зроблять усе, аби пришвидшити вашу зустріч з ним», - пообіцяли українські правоохоронці.

За даними місцевої влади, в Лаврі на той час переховувалася тисяча людей, з них близько двох сотень - діти.

Також під обстріл потрапили декілька корпусів дитячого обласного оздоровчого центру "Перлина Донеччини".

Раніше Знай писав, контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "Вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, боєць ЗСУ розкритикував тактику російських окупантів і заявив, що перемога за Україною: "Нас більше, ми краще озброєні".