У Росії заявили про намір обмежити доступ до соціальної мережі Instagram. Також Генпрокуратура РФ закликала Генпрокуратуру визнати Meta екстремістською організацією. Про це повідомляє "УНІАН".

Деякі громадяни Росії починають розуміти, що їх уряд почав повномасштабну війну проти України, в якій гинуть прості люди. У зв'язку з цим в Кремлі почали працювати над тим, щоб максимально обмежити інформаційне поле і розширити пропаганду.

Смартфон. Фото: скрін youtube
Смартфон. Фото: скрін youtube

Вплив російської пропаганди на народ досить високий, але на цьому в Кремлі зупинятися не стали. Так, з'явилася інформація, що Генпрокуратура РФ закликала суд визнати Meta екстремістською організацією і заборонити її діяльність в Росії.

Смартфон / скріншот з відео
Смартфон / скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також росіяни ризикують втратити доступ до однієї з найпопулярніших соціальних мереж у світі - Instagram. Генеральна прокуратура звернулася в Роскомнагляд з вимогою обмежити доступ до соцмережі.

Раніше Знай писав, льотчик з окупованого Криму скидав бомби на рідну матір, яка живе на Полтавщині: "Важко зрозуміти". В СБУ розповіли історію, в яку складно повірити.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Арестович заспокоїв українців і запевнив, що російські військові рухаються тільки в одному напрямку: "у потойбічний світ". Олексій Арестович, який став символом спокою для українців у цій війні запевнив, що причин для тривог немає.