Стало відомо про те, що під Києвом, в Броварському районі був ліквідований командир танкового полку окупантів полковник Андрій Захаров.

Ворог черговий раз намагався пробратися до Києва, але, як бачимо нічого не вийшло, і в ході бою в Броварському районі був ліквідований командир полку окупант-полковник Андрій Захаров.

"Під час ведення бойових дій у Броварському районі Київської області зазнала значних втрат в особовому складі та техніці бальонно-тактична група (БТГр) 6 танкового полку (Чебаркуль) 90 танкової дивізії Центрального військового округу. Зокрема, ліквідовано командира полку полковника А. Захарова" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У підсумку БТГр 6 танкового полку разом з БТГр 239 танкового полку 90 танкової дивізії змушені були відступити і перейти до оборони.

У мережі пізніше показали кадр з далекого 2016 року, де цей же командир отримує орден особисто з рук президента Російської Федерації Володимира Путіна. У той час він був лише майором.

Окупанти, фото: Facebook
Окупанти, фото: Facebook

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Виходить, що з відсіччю Збройних сил України не можуть впоратися ні армія Рамзана Кадирова, і Володимира Путіна. А ще недавно вони себе називали "другою армією світу", але, бачимо, що це далеко не так.

Ворог деморалізований, і як довго ще протримається-невідомо. Раніше в США говорили про те, що Росія ввела на територію України вже всю свою армію, яку відправили воювати. А ось нових залучати до військової операції вони не планують. Чим закінчиться історія-покаже лише час, адже переговори поки що не дають бажаного результату.

Окупанти. Фото: скрін youtube
Окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що ЗСУ знищили російську техніку в Харківській області: мінус 500 одиниць техніки одним обстрілом

Раніше повідомлялося, що 23-річний танкіст Євген Пальченко став Героєм України за порятунок життя побратимів.

Також, іспользуют заборонений "Солнцепек" і не приховують цього: росіяни спалилися по телебаченню на весь світ