Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім записав свій черговий щоденний звіт, і розповів, як йдуть справи в області на 15 день війни.

На початку свого звернення він відразу ж вибачився за те, що не зміг вчора ввечері розповісти про ситуацію в області, так як у нього було дуже багато справ, і до того ж він не міг розповідати те, що зараз робить терборона і ЗСУ.
Кім зазначив, що зараз ЗСУ і тероборона працюють за деякими напрямками разом, щоб дати відсіч ворогові. За словами голови ОДА ворог, "поки відпочиває ,і збирається нападати вже сьогодні", проте ніякого прориву немає.

Віталій Кім, скріншот
Віталій Кім, скріншот

"Подивимося, що наша розвідка доповідає, щоб знати, які у них плани на день, але у нас свої плани", - зазначив Віталій Кім.

Також Віталій Кім подякував усім волонтерам, та простим мешканцям за допомогу місцевій теробороні та військовим ЗСУ. За його словами військові зараз повністю забезпечені, а їжу їм доставляють місцеві ресторани.

"Доброго ранку, ми посилюємося, що не може не радувати. Засранці стріляють міцніше по блокпостах, вчора були у нас на жаль втрати. Робимо висновки, міняємо, але нічого з цим не можна зробити, вони підло стріляють по житлових кварталах. Будемо зараз їх відтягувати від міста, по одній стороні вже їх витягнули. Зараз ми трошки їх пожучимо", - зазначив Кім.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Олексій Арестович різко відреагував на обстріл пологового будинку в Маріуполі: "зараз, тварі, почнеться зовсім інша війна"

Також Знай писав, в окупованому Донецьку почали розсилати листівки з вимогами подякувати Путіну: "звільнення..."