Йде 14 день війни, російські війська, які прийшли на нашу землю, почали пиячити, та зізнаються, що відбирають в українців продукти та паливо, щоб заправити "своїх".

На перехоплених плівках СБУ, оприлюднених у Facebook, чути, як путінський загарбник жаліється своїй дружині, що про окупантів забуло керівництво.

"Нас забули з "великої землі". Вони забули, що нас сюди штовхнули, нам сюди не возять. Нам доводиться здобувати це все. Усі про це знають, бо ми всі разом знаходимося. Мій начальник живе за таких самих умов, як ми всі разом. Ми бомбимо ферми, ми бомбимо елеватори, ми качаємо ліве паливо, ми забезпечуємо своїх чужим. А якщо їх не забезпечувати, це буде витрати, це буде м'ясо".

І це при тому, що його рота – це підрозділ забезпечення. Тобто її основне завдання – постачати ресурси іншим російським окупантам, які пішли вглиб території України.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Тому зараз ворог деморалізований і вже взявся за "ісконно русский обычай" – пиячити", - написали в СБУ.

Паралельно вони нападають на українських селян і заправки, намагаючись отримати хоч якесь забезпечення.

Нагадаємо, раніше у Міноборони Росії зізналися, що строковики беруть участь у війні з Україною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Одеса готується до оборони міста, пам'ятник Дюку обклали піском.

Також "Знай.ua" писав, що чергові санкції проти росії та білорусі набули чинності. Такого вони ще не бачили.