Те, що сьогодні відбувається на теренах нашої Батьківщини, деякі історики вже називають чудом над Дніпром.

Блаженніший Святослав розповів про те, як сприймають українців у світі. Про це він повідомив у своєму щоденному воєнному відеозверненні у тринадцятий день війни. Він заявив, що те, що відбувається в Україні - чудо:

"Сьогодні його творить наше українське військо, зупинивши навалу північного сусіда, який ступив на нашу землю, несучи розруху і смерть, намагаючись знищити волелюбний український народ. Але силою любові до своєї Батьківщини, силою згуртованості українського народу ми здивували світ. Ми творимо чудо народу, який демонструє свою волелюбність на увесь світ. І дивує увесь світ".

Настоятель УГКЦ заявив, що 8 березня, до Львова прибуває особливий посланець Папи Франциска кардинал Конрад Краєвський. Таким чином Апостольська столиця розпочинає особливу гуманітарну місію в Україні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Він підкреслив, що Україна перебуває в обставинах, коли мільйони людей зарухалися, коли наші жінки, діти вимушені покинути свої домівки.

"І Церква є і буде зі своїм народом. Буде там, де найважче, де найбільше потрібно нашої присутності, щоб обійняти цих людей, їм послужити, полегшити їм страждання, спричинені війною", – запевняє Блаженніший Святослав.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Білорусь все ще може почати війну проти України.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зворушливі кадри прощання батьків з донечкою розчулили українців.

Також "Знай.ua" писав, що "Слуги" Зеленського підкреслили, що ніяких ультиматумів від Росії Україна не прийме.