У Генеральному штабі Збройних сил України зробили заяву стосовно Білорусі. Ймовірність того, що вони також захочуть напасти на Україну досить висока.

Про це стало відомо завдяки новій заяві Генерального штабу Збройних сил України.

Вони відзначають, що ймовірність участі у війні армії Білорусі досить висока, і вони можуть допомагати Російській Федерації воювати в українськими бійцями.

Це незважаючи на те, що президент Білорусі Олександр Лукашенко відкидає такий варіант. Але, не варто забувати, що Володимир Путін також до останнього заперечував можливість нападу на Україну, і ось у що це вилилося.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Кордони з Білоруссю - фото DELFI
Кордони з Білоруссю - фото DELFI

Підрозділи Сухопутних військ переведені у вищі щаблі бойової готовності, але, при цьому в Генеральному штабі ЗСУ відзначили, що морально-психологічний стан особового складу Білорусі є досить низьким, і воювати вони точно не хочуть. Більшість військових поінформовані про майбутні дії, і не бажають воювати на боці російських окупантів.

Також, не можна не відзначити того факту, що Російська Федерація повозить нові партії ракет "Іскандер" в Білорусь. О 13: 16 колона Камазів ЗС РФ з розпізнавальними знаками "V" помічена на трасі М5 в русі з боку Мінська в бік Бобруйська.

Білорусь, фото: Motolko
Білорусь, фото: Motolko

Це як мінімум ще 20 ракет для РК. О 13: 20 колону вже помітили районі аг. Ясен на тій же трасі М5 на під'їзді до Бобруйська.

Нагадаємо, що "Найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним

Раніше повідомлялося, що ЗСУ зрівняли з землею командний пункт окупантів під Чорнобилем

Також, в США зізналися, що українці врятували захід від російських загарбників