У мережі показали віддалений ефір пропагандиста Соловйова. Стратегії немає, підтримки немає, сенсу немає, одні питання.

Пропагандист Соловйов на забороненому в Україні каналі поговорив з одним з українофобів, Яковом Кедмі, який керував спецслужбою "Натів" у 1992-1999 роках.

Кедмі вважається експертом з військово-політичних і міжнародної політики.

Він здивувався, що минуло майже два тижні, а жодного міста в Україні не змогли взяти, та й Луганську область теж не "очистили".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"До сьогоднішнього дня жодного серйозного міста не взяли. Ну, Херсон, і то ... так собі. Вже майже два тижні з початку операції, жодного міста не взяли", - заявив пропагандист.

Він заявив, що ні в одному місті не змінилася влада, а все що відбувається, тільки зміцнює владу в містах.

"Який оперативний план був. Це що, за біблійною легендою? Ходитимуть колами навколо Ієрехона і.. сурмити в труби? Коли влада впаде? Полтава? 10 днів вже біля Полтави гуляють", - підкреслив Кедмі.

За словами пропагандиста, все що відбувається, викликає питання на яких відповідей немає.

"Як я бачу цю ситуацію сьогодні? Ми все одно вже вважаємося виплодком пекла, і в будь-якому випадку нас будуть ненавидіти. Завершити операцію ми не можемо, інакше це призведе до загибелі самої Росії", - підкреслив Соловйов.

Кедмі заявив, що якщо найближчими днями не висаджуються на узбережжі Чорного моря і не підходять до Одеси, тоді він не розумію, навіщо це треба було.

"Все, для того, щоб визнали Крим? Або для того, щоб визнали Луганську і Донецьку область? А Луганську область ще до кінця не звільнили, два тижні боїв. Це ті питання які є. Куди це йде? Санкції не будуть скасовані стосовно Росії. При чому тут санкції".

Нагадаємо, раніше бізнесмен приготував 100 тисяч доларів тому, хто приведе "няш-мяш" Поклонську.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українці завоювали 9 медалей За день на Паралімпійських іграх - 2022 у Пекіні.

Також "Знай.uа" писав, що 6-річна крихта загинула від зневоднення під завалами окупованого Маріуполя.