Вже 13-й день український народ і армія протистоїть російському агресору. Однак Україна в цій війні не одна, оскільки з багатьох країн їдуть добровольці, які хочуть захистити українців від агресії Кремля. Так, воювати за Україну приїхав снайпер з Канади, який воював проти терористів ІДІЛ. Про це пише telegram-канал SPRAVDI.

В Україну прибув воювати з російськими окупантами снайпер ЗС Канади. Зазначається, що це снайпер 22-го Королівського полку Канади з позивним "Валлі". За його плечима війна з терористами ІДІЛ в Іраку і Афганістані з 2009 по 2011 рік.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

Відомо, що Канадський снайпер відгукнувся на заклик президента України Володимира Зеленського до іноземців приєднається е опору проти російської армії, яка вторглася в Україну і вбиває мирних жителів.

Канадський снайпер. Фото: lapresse
Канадський снайпер. Фото: lapresse

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Сам же "Валлі" зізнався, що вирішив остаточно стати на захист України, коли побачив фото зруйнованих українських міст, а також розстріл мирного населення.