Українські захисники хоробро протистоять російським окупантам і дають максимально жорстку відсіч. У лавах захисників не тільки чоловіки, а й жінки, які готові покласти життя за свою країну. Таким прикладом стала Ірина Цвілла, яка загинула від рук окупантів під час оборони Києва. Про це повідомляє Ukraine NOW в telegram.

Захищати українську землю від російських загарбників йдуть не тільки чоловіки, а й жінки. Приклад сміливості та відваги є ветеранка батальйону Січ та Легіону Свободи Ірина Цвілла. Вона ще у 2014 році пішла добровольцем на Схід захищати Україну окупантів, де отримала позивний "Лінза".

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

25 лютого Ірина Цвілла героїчно поклала своє життя за свободу українців, коли стояла на захисті Києва. Окупанти намагалися прорвати оборону і захопити столицю, але завдяки їй і багатьом іншим захисникам плани противника з тріском провалилися.

Фото: скрін telegram
Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ірина Цвілла справжня героїня нашого часу і пам'ять про її героїчний вчинок буде зберігатися століттями.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський зруйнував Російські фейки про свою втечу з Києва: "сумна весна, але ми переможемо". Президент звернувся до нації та міжнародних партнерів.

Також ми писали, ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів: "продовжуйте опір, разом переможемо".

Нагадаємо, третій раунд переговорів між Україною і РФ завершився - про що говорили сторони. Стало відомо, що треті переговори між Україною і РФ завершилися.