Сьогодні о 07:00 в окупованій Бучі на Київщині в домі без світла, води, газу, тепла і лікаря з’явилася на світ дівчинка. Про це повідомила подруга молодої родини Вікторія Чирва.

За її інформацією, новонароджена дитина важить 3,6 кг, зріст крихітки - 49 сантиметрів. Забрати мати та немовля досі не виходить, оскільки росіяни блокують евакуацію і розстрілюють мирне населення селища.

Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces
Непрохані гості у Бучі, фото: facebook.com/UkrainianLandForces

«На фоні безкінечного жаху прийшла щаслива новина від моїх друзів Катерина Тимченко та Михайла Тимченка, на яку я дуже чекала. Сьогодні о 7 ранку їхня старша донька Анютка, яка не змогла виїхати з окупованої Бучі, народила дівчинку. Ось Катін пост, в яких умовах вона народжувала!.. Так на кого ви сіпнулися, довбані орки?? І таку націю ви хочете перемогти?!!! Плачу від щастя і вірю, що скоро молоді бабуся та дідусь зможуть обійняти онучку. В такій родині її точно буде кому няньчити!», - пише жінка.

Скрін, Facebook Вікторія Чирва
Скрін, Facebook Вікторія Чирва

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бабуся новонародженої крихітки написала, як народилася її онучка.

"О 7:00 за Київським часом наша Анюта народила в квартирі без світла, води, газу, тепла, без гінеколога, в окупованій «руськими» Бучі, звідки її забрати ніяк не вийшло... дівчинку 3600 кг 49 см», - повідомила вона.

Нагадаємо, російські війська атакували гуманітарний коридор у Маріуполі - не вміють стримувати слово.

Раніше повідомлялося, що "найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним

Також, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки-тепер бронемашини і танки у "вічному заторі"