Днями заходам міст, зокрема на Київщині, почали приходити повідомлення з наполегливою пропозицією переходити на бік ворога. Прийшло таке і запобіжний захід Геннадію Дикому, повідомив заступник міністра Антон Геращенко.

За його словами, відповідь Білоцерківського градоначальника була чіткою, ясною і зрозумілою для окупантів.

«Вважаю, що кожен мер або голова ОТГ України повинен вчинити так само як Геннадій Дикий. 1. Зателефонувати в СБУ. 2. Послати на хер!",- похвалив дії Дикого Геращенко.

Судячи з скріншотів листування чергового ниття окупантів з проханнями здатися, мер Білої Церкви дав виразну і лаконічну відповідь, відправивши їх наздоганяти російський військовий корабель.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, аналогічне повідомлення отримав мер Ірпеня Олександр Маркушин. Він розповів, що окупанти погрожували йому і пропонували здати місто.

"Мене дивує, що ці чудовиська досі не зрозуміли - Ірпінь не здається, Ірпінь не продається, Ірпінь б'ється!", - написав Маркушин.

Нагадаємо, раніше в Ірпені загорівся гараж, в якому виявили форми російських військових.

Як повідомляв портал "Знай.ua", голова Миколаївської ОДА Віталій Кім похвалився власним "тигром", відібраним у окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що матері в РФ стали задавати неприємні питання своїм губернаторам: "Де ваш син".