Павло Дуров, засновник месенджера Telegram звернувся до користувачів, та заявив, що його продукт є безпечним.

Дуров нагадав, що його мама родом з Києва, а також, що багато з родичів живуть в Україні. Тому "трагічний конфлікт" є особистим і для мене, і для Telegram. Написав Дуров у своєму пості.

Він розповів, що багато хто сумнівається у тому, що він відстоює інтереси своєї спільноти, та може так статися, щоб підведе конфіденційність. За словами Дурова, у 2014 році, коли він жив у Росії, йому пропонували віддати приватні ключі від соцмережі VK саме через українців. А коли відмовився, то його "звільнили з компанії, яку заснував, і змушений був покинути Росію".

"Я втратив свою компанію і дім, але зробив би це знову – без вагань. Я з гордістю посміхаюся, коли читаю свій пост у VK від квітня 2014 року, де відскановані накази з ФСБ і моя відповідь на них", - написав Дуров.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Також Дуров зазначив, що відтоді більше не живе в Росії, та продовжує піклуватися про приватність своїх користувачів.

"Одне залишається незмінним – я за наших користувачів незважаючи ні на що. Їхнє право на приватність є священним. Зараз – більше, ніж будь-коли", - заявив Дуров.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіяни шукають в Інтернеті заблоковані мережі та платформи, до яких вже не мають доступу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на третьому раунді переговорів були досягнуті невеликі позитивні зрушення щодо поліпшення логістики гуманітарних коридорів.

Також "Знай.ua" писав, що Росія втратила третину армії і майже всі ракети в атаці на Україну.