У соціальній мережі показали новий мем, який увійде в історію. Маленькі жителі України, а саме молоде покоління, придумало відмінне відео, яке підніме настрій кожному, крім російських окупантів, природно.

Відповідний відеоролик розмістили в Telegram-каналі "УНІАН"

Потрібно повідомити, що вже йде 12-й день війни з Росією, яка вторгалася на землі України. Окупанти РФ діють як справжні терористи, знищуючи мирні будинки і вбиваючи цивільних людей.

ЗСУ і звичайний український народ дає гідну відсіч агресору, весь світ допомагає Україні, доставляючи зброю і застосовуючи жорсткі санкції проти РФ, а молоде покоління придумало відмінний відеоролик, який все пояснить.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Поки наші ЗСУ тримають удар на землі, в дитячому сегменті Тікток свій фронт між маленькими українцями та їх російськими візаві. Як видно, покоління підростає гідне", - підписана публікація в соціальній мережі.

На кадрах видно сцени з культового фільму про "Месників" і їх протистояння з Таносом.

Дивлячись на кожного супергероя, можна прочитати, що в даному випадку Зеленський, Європейський Союз, ЗСУ, тероборона, і звичайно ж, ворог - Путлер.

Немає ніяких сумнівів, що даний відеофайл розлетиться по всій мережі буквально за один день.

Нагадаємо, що СБУ повідомили про те, що російські окупанти почали масове дезертирство.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", у мережі показали хіт, який присвячений ЗСУ.

Також портал "Zhaj" писав, що Володимир Зеленський в терміновому порядку звернувся до всього світу.