У РФ мами солдатів почали звинувачувати свою владу, що їх синів відправляють на війну, без досвіду, без підготовки.

У ЗМІ оприлюднили відео, на якому губернатору Кузбасу почали ставити незручні запитання. "Чому наших синів відправили туди?", - запитали матері у губернатора Кемеровської області Сергія Цивилева. Про це повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Жінки звинуватили губернатора, що їх обдурили. Батьки російських солдатів вважають, що діти поїхали в Україну як "гарматне м'ясо".

Губернатор Кузбасу, YouTube
Губернатор Кузбасу, YouTube

"Чому наших хлопців відправили туди? Вони були не підготовлені. Ви подивіться їм по 20 років. Ви подивіться, всі тут мами молоді сидять. Ось ваш син де? Вчиться в інституті?!"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Губернатор відповів, що нікого не обманювали, але солдатів "використали". Він заявив, що не має права давати коментарі щодо "спеціальної військової операції".

На думку Геращенко, почався процес внутрішнього розвалу росії. Він також відзначив, що губернатор Кемеровської області одружений на двоюрідній племінниці Путіна.

Губернатор Кузбасу, Telegram
Губернатор Кузбасу, Telegram

Нагадаємо, станом на 11 день війни серед втрат російських солдатів було понад 11 тисяч загиблих.

Нагадаємо, раніше в Ірпені загорівся гараж, у якому виявили форми російських військових.

Як повідомляв портал "Знай.ua", глава Миколаївської ОГА Віталій Кім похвалився власним "тигром", відібраним в окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що у Росії невідомі зафарбували мурал з зображенням Путіна.