У мережі з'явилася досить цікава інформація, яка стосується бомбардування Харкова. Наказ про це віддав уродженець області Олег Маковецький.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Збройних сил України в соціальній мережі Twitter, а здав свого "боса" полонений замкомандира.

Незадовго до цього ЗСУ взяли в полон пілота, літак якого був збитий під Харковом. Він тричі здійснив польоти між ізюмом і Балаклією.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Після невеликого допиту він здав своїх координаторів, а також розповів про злочинні накази.

Олег Маковецький, фото: вільне джерело
Олег Маковецький, фото: вільне джерело

"За даними взятого в полон російського окупанта, пілота винищувача підполковника Гешток Максима Сергійовича, накази бомбити Харків і навколо нього мирне населення надає генерал-майор Олег Маковецький. Він народився в 1966 році в Чугуєві Харківської області", - йдеться в повідомленні ЗСУ стосовно Олега Маковецького.

Варто відзначити, що вже практично два тижні Харків чи не сильніше за всіх страждає від обстрілів окупантів. Цього разу обстріли потрапили в житлові будинки, адміністративні будівлі, а також об'єкти інфраструктури.

Увечері 6 березня і в ніч на 7-е Харків знову піддався потужному шквалу обстрілів і бомбардувань з боку російських окупантів. Серед мирного населення є жертви, а також постраждалі. Про це повідомляється в прес-службі ГУНП Харківської області.

Фото: ДСНС обстріл Харкова
Фото: ДСНС обстріл Харкова

У понеділок, 7 березня має відбутися третій раунд переговорів між Україною і Росією, і що з цього вийде - покаже лише час, але, поки що Російська Федерація наполягає на своїх умовах.

Нагадаємо, що ЗСУ допитали пілота літака, збитого під Харковом: виявився замкомандира і працював за координатами від генерала

Раніше повідомлялося, що Путін, готовий? У Гаазі розглянуть військові злочини РФ проти України

Також, Олексій Резніков дав українцям прості рекомендації, як швидко здолати ворога