Известный украинский шоумен, телеведущий и видеоблогер Александр Педан разместил дикие кадры в социальной сети. Он показал, во что превратили оккупанты Харьков и Изюм.

Данную публикацию Александр Педан разместил на своей странице в Instragram.

«Фото й відеоматеріали не зможуть передати всього того жаху, який по собі залишає рускій мір.
Цією поїздкою намагався передати кілька важливих меседжів:
По-перше, не забувати, що війна триває, і нам треба підтримувати ЗСУ.
Друге - показати здобутки Збройних сил, усіх її частин без винятку. Люди були раді нас бачити, видно, наскільки їм теж необхідна підтримка. Це відчувалося в Ізюмі особливо.
По-третє, показати, як людям із деокупованих територій необхідна підтримка. Розпочалася поїздка із харківського мікрорайону Північна Салтівка. Це насправді біль, тому що мікрорайон на 500 тис. населення, більший, ніж середньостатистичний обласний центр в Україні, розбомблений вщент. Досі туди прилітає постійно», - написал телеведущий под фотографиями.

Также Александр рассказал о поездке в Изюм и о том, чем он там занимался.

Популярные статьи сейчас
Хватит на хлеб, пополнение счета и упаковку семечек: кому с 1 апреля добавят к пенсии 500 грн Клиенты Monobank остаются без денег: доступ к счету закрывают без предупреждения Все данные передадут налоговой: придется заплатить за каждый метр Кого не мобилизуют в армию: список профессий
Показать еще

Александр Педан. Фото: скрин youtube
Александр Педан. Фото: скрин youtube

«Далі ми поїхали до Ізюма з гуманітарною допомогою. За містом Чугуїв уже було видно окуповану територію. Фактично далі більшість міст, містечок або сіл знищені та розграбовані. Окупанти кидали техніку, зброю, боєкомплекти й взамін забирали побутову техніку. Намагалися тягнути з собою все, що могли».

Как ранее сообщал портал "Знай", Сергей Притула "раздавил" путина, как букашку.

Напомним, Александр Педан взял пример с Михаила Поплавского.