У Запоріжжі сталася трагедія через ракетний удар: поранено людей, а проїзд через дамбу Дніпровської ГЕС тимчасово обмежено.

Відповідно до інформації від голови Центру протидії дезінформації, ДніпроГЕС не працює. Разом з тим, російські ЗМІ намагаються розповсюджувати неправдиву інформацію про удар по ГЕС.

За даними радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, ракета, випущена по греблі, вразила тролейбус, який їхав через дамбу. У тролейбусі перебували люди.

"Коли зараз р*сня пишається собою та намагається протиставити свій тероризм ударам по Белгороду – ось він справжній тероризм", - наголошує Андрющенко.

наслідки удару по ДніпроГЕС 22 березня 2024 року
наслідки удару по ДніпроГЕС 22 березня 2024 року

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тимчасово рух транспорту перенаправлено через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленина — вул. Січі — вул. Таганська) та через Нові мости та Хортицький район, повідомляє Національна поліція.

Запорізька АЕС зараз перебуває на межі блекауту. Відомо, що в Запоріжжі зруйновано два будинки в приватному секторі, ще сім будівель отримали пошкодження. На жаль, є поранені, деталі щодо стану постраждалих уточнюються.

Раніше повідомлялося, що 22 березня в результаті ворожого обстрілу різними видами зброї у низці українських міст пролунали вибухи, зокрема у Дніпрі, Запоріжжі, Харкові та Хмельницькому. В Харкові через знеструмлення помпових станцій уже виникли проблеми з водопостачанням. Також зранку не вийшов на маршрути електротранспорт, перевезення здійснюються автобусами за схемою екстреного режиму.