Володимир Путін розкрив причину прориву російських добровольців у Білгородській та Курській областях та "ткнув" пальцем на серію невдач на фронті та невиконані стратегічні цілі, які поставив перед "бійцями" минулого року.

За його словами, головна мета атак на російські об'єкти – перешкодити вкотре стати йому президентом улюбленої країни.

Путін, фото з інтернету

Путін каже, що невдачі на фронті та нездатність досягти стратегічних цілей стали основною причиною прориву добровольців.

"Головна мета, я в цьому не сумніваюся, полягає в тому, щоб якщо не зірвати президентські вибори в Росії, то хоча б завадити нормальному процесу волевиявлення громадян. Перше. Друге – це інформаційний ефект, про який я вже сказав, третє - якщо вдасться отримати якийсь шанс, якийсь аргумент, якийсь козир у можливому майбутньому переговорному процесі: ну ми вам це повернемо, а ви нам повернете це", – сказав він.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

володимир путін, скріншот: YouTube
володимир путін, скріншот: YouTube

Путін звинувачує Україну у прориві кордону у Білгородській та Курській областях, але не згадує про добровольців, які це зробили. Він намагається звалити провину за те, що відбувається на зовнішнього ворога, щоб відвернути увагу від проблем у Росії.

Також, за словами Путіна, серед добровольців, які прорвали кордон, в РФ – іноземні найманці.

Нагадаємо, Путін помер, але не поспішайте радіти

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Росія відчує, що таке біль: астролог показала, на що чекати агресор навесні 2024 року

Також, Знай.ua писав про Умрут наступними: кого Путін ліквідує після Навального