Президент РФ Володимир Путін знову зробив гучну заяву щодо ядерної війни, підкресливши військову та технічну готовність країни до такого конфлікту.

В інтерв'ю з Дмітрієм Кисельовим, Путін обговорив готовність Росії до ядерної війни, зазначивши, що ядерна тріада країни є більш сучасною, ніж у інших держав. Він також згадав про розвиток ядерних сил США, але зазначив, що це не означає готовності Вашингтона розпочати ядерний конфлікт відразу.

Путін, фото: Getty Images
Путін, фото: Getty Images

Путін висловив думку, що якщо США проведуть ядерні випробування, Росія може вчинити подібно. Він підкреслив, що Росія готова використати ядерну зброю у випадку загрози існуванню країни.

Зброя існує для її застосування. У нас є свої принципи. Вони говорять про нашу готовність застосувати зброю, у тому числі будь-яку зброю, зокрема й таку, про яку ви сказали, якщо йдеться про існування російської держави, заподіяння шкоди нашому суверенітету і незалежності. У нас же все прописано в нашій Стратегії, ми її не змінювали заявив Путін

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимир путін, кадр з відео
Володимир путін, кадр з відео

Що стосується так званої "спеціальної військової операції", Путін стверджував, що вона ніколи не потребувала використання тактичної ядерної зброї.

Навіщо нам застосовувати засоби масового ураження? Необхідності не було такої ніколи. стверджував Путін

На запитання Кисельова, чи розглядав Путін можливість використання ядерної зброї, російський лідер відповів: "Ні, а навіщо?"

Список диктатора

Також Знай.ua писав про те, що смерть російського політика Олексія Навального має стати сигналом для інших громадян, які хоч якось незгодні з політикою агресії та придушення, яку веде терорист Володимир Путін.