Якщо українські захисники зможуть провести вдалий контрнаступ у 2024 році, путіна можуть вигнати, вважає британський генерал.

У разі розвалу російської армії після успішних контратак ЗСУ путіна можуть вигнати з Кремля. Така думка у колишнього голови Генштабу Британії генерал Річарда Даннатта. Він поділився про це в ефірі Sky News.

Британський генерал. Фото: Sky News
Британський генерал. Фото: Sky News

ЗСУ проведуть контрнаступ, у цьому немає сумнівів. Основне завдання союзників – забезпечити військових боєприпасами та озброєнням, яких так не звало в момент минулого контрнаступу. Про це повідомляв Володимир Зеленський.

На думку генерала, у разі такого розвитку подій є реальний шанс досягти вирішального результату на полі бою. Даннатт упевнений, що кілька конкретних ударів по російському війську зможе зламати кістяк їхньої армії.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Вам не потрібно повністю розбивати всю армію на полі бою. Ви просто повинні переконати достатню кількість солдатів, що вони програли, - сказав Даннатт.

Вибухи. Фото: youtube
Вибухи. Фото: youtube

Тоді, незадоволені розвитком війни, російські генерали можуть прогнати путіна з Кремля. За словами британця, якщо контрнаступ українців буде досить добре спланований, підтриманий і виконаний, і путін не зможе приймати занадто багато рішень самостійно, його армія розвалиться і побіжить, і за ними, можливо, виженуть з Кремля і диктатора.

Нагадаємо, що окупанти націлилися на три міста: генерал вказав напрямок наступу.

Раніше ми повідомляли, що не сподівайтеся на якнайшвидше закінчення: литовська розвідка пояснила, скільки ще здатна воювати Росія.