Відомий блогер і волонтер Сергій Стерненко опублікував для деяких шокуюче, але цікаве відео, на якому зображено окупанта з найнижчим рівнем інтелекту.

"Вашій увазі - найт*піший росіянин", - іронічно прокоментував Стерненко.

Хоча, можливо, він не такий дурний. Просто упокорився... чи намагався, ціною свого життя, перевірити нову тактику — чи можна уникнути дрону, що летить.

Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube
Воїни ЗСУ. Фото: скрін youtube

На кадрах видно, як цей окупант, переслідуваний українським дроном, раптом вирішує вступити з безпілотником у сутичку віч-на-віч. Ставши на повний зріст, він чекає, поки квадрокоптер підлетить впритул, після чого ніби робить різкий випад уперед, намагаючись схопити апарат.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Ймовірно, на думку цього "стратега", така атака мала застати пілота дрона зненацька і дати можливість обдурити техніку. Однак натомість відбувається щось "несподіване": камікадзе з російським прапором на плечі раптово вибухає від прямого влучення дрону.

ЗСУ. Фото: скрін youtube
ЗСУ. Фото: скрін youtube

"Героїчна" вилазка цього окупанта запам'ятається хіба що як зразок тотальної безглуздості. Наше ж завдання продовжувати допомагати воїнам ЗСУ, зокрема донатами на FVP-дрони.

Нагадаємо, російські окупанти отримали "в бій" порожні банки: "Згадають нас добрим словом"

Як повідомляв "Знай.uа", міститься в кишені: окупанти створили "плащ-невидимку", який маскує від тепловізорів

Знай.ua писав, "півроку відпустки": воїн ЗСУ хоче отримати поранення, щоб відпочити від війни