Типові росіяни, які підтримують війну в Україні, але й робити нічого не хочуть заради допомоги своїй країні. Але це тільки нам на руку. На цей раз осоромився місцевий політик.

Справа в тому, що найбагатший депутат міста Подільськ вирішив пожертвувати порожні консервні банки для фронту. Це все, на що він був здатний.

Бунт окупантів. Фото: скрін з відео
Бунт окупантів. Фото: скрін з відео

Ці порожні банки потрібні їм для того, щоб створити бліндажні свічки, і щоб не ганьбити особисто, про цю допомогу оголосив не він сам, а його помічник.

При цьому що найсмішніше свої гроші він на це витрачати не став, а закликав допомогти місцевих депутатів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Більшість із нас завтра і найближчими днями готуватиме салати, відкриватиме оливки, готуватиме салати, відкриватиме оливки, консерви. А якщо кожен залишить (попередньо помиє) використані банки і передасть їх для виробництва свічок, то впевнений ще 1000 і більше наших захисників згадають нас добрим словом.

Конфуз росіян, фото: скріншот
Конфуз росіян, фото: скріншот

Варто одразу зазначити заради розуміння, що депутат Євген Ісаєв є власником компанії, яка виготовляє рибні консерви, і вони неодноразово помічалися в гучних скандалах. Наприклад, під виглядом дорогої сайри упаковували дешеві сардини.

Конфуз росіян, фото: скріншот
Конфуз росіян, фото: скріншот

За останні роки він заробив практично 4 мільйони доларів і самостійно собі виписував премії за рахунок державного бюджету. Типові росіяни.

Поки що українці самотужки збирають сотні мільйонів за добу на допомогу нашим людям, росіяни відправляють на фронт консервні банки. Сказати тут більше нема чого. Вже зрозуміло, за ким перемога.

Нагадаємо, що українцям пояснили, чому стало важче збивати ракети.

Раніше ми повідомляли, що українець освідчився в любові до путіна під час мобілізації, радіючи вбивству мирних жителів: навіть не потрапив у тьму.